Onze diensten

Van IJten - Tax & Finance biedt een breed scala aan diensten voor particuliere en zakelijke klanten. Tevens beschikken wij over een breed netwerk aan specialisten en kunnen wij jou doorverwijzen als je een specifieke dienst behoeft.

Fiscaal

Voor zowel particulieren als (startende) ondernemers bieden wij uitstekende advies en begeleiding, Wij verzorgen de aangiften IB, OB, LB, VPB, Toeslagen en meer.

Financiële administratie

Naast de traditionele boekhouding weten wij ook van innovatief aanpakken, Door onze 'all-in samen online' pakketten bieden wij jou optimale ondersteuning. Jouw administratie is 24/7 toegankelijk en realtime up-to-date zodat je altijd inzicht hebt in jouw business. 

Bedrijfsadvies

Ervaren sparringpartner nodig voor starters en ervaren ondernemers? Van IJten heeft meerdere starters begeleidt en ondersteund tot succesvolle ondernemers. Ook voor verdere groei en/of investeringen denken wij graag met je mee.

Vastgoedbeheer

Of het nou gaat om het proces rondom incasseren van huurpenningen, financial planning of begeleiding bij aankoop of nieuwbouw? wij zijn je graag van dienst.